VOLVER je nova platforma firme 105PAOPET koja se obraća direktno ljubiteljima vina.

105PAOPET je osnovana 2012. godine kao reakcija na tadašnju vinsku ponudu. Ideja vodilja bila je da za srpsko tržište uvezemo vina premium kvaliteta koja će se u Srbiji prodavati po istim cenama po kojima se prodaju u matičnim zemljama. Za oko 300 restorana i najbolje hotele više od 8 godina obezbeđujemo najfinija vina iz najvažnijih regiona sveta. Naše zanimanje je godinama fokusirano na male butique vinarije najvišeg kvaliteta, vina za koje znamo da imaju kapacitet da inspirišu.

Od 2012. godine pa do danas vinska scena se u Srbiji promenila. Ponuda vina je postala velika, kako domaće proizvodnje, tako i vina koja stižu iz sveta. Mnogo je mesta na kojima možete da kupit pristojna vina, ali pristojna za nas nikad nisu bila dovoljna. Na VOLVERU za vas smo napravili izbor najboljih vina koja se mogu pronaći na tržištu.

Želimo da vas podstaknemo da istražujete, ali da tokom tog istraživanja nikad ne kupite loše vino. Mi ćemo uvek pratiti nova vina i nove berbe i svako za koje smatramo da zaslužuje dodaćemo na ovaj spisak. Na VOLVERU nikada se neće naći vino u koje ne verujemo. Oni koji biraju su akreditovani WSET diplomom 3. stepena i to vam osigurava da ćete uvek dobiti tačne i profesionalne informacije na sva vaša vinska pitanja.

Ljudi iza VOLVERA žele da budu vaši vinski prijatelji, entuzijastični su, posvećeni vinu i vašem vinskom uživanju.

Sve svoje proizvođače poznajemo lično, i sa svakim od vina koje vam nudimo smo na Ti. Mi verujemo da bi se ovaj posao radio ispravno, to mora da bude lično.

Takođe, izabrili smo za vas i posebne spirite i miksere, kao i posebne gastro proizvode.

Od Meksika do Portugala, od Srbije do Australije po najboljim cenama donosimo direktno do vaših vrata.

Uživajte, konačno imate svog dilera za vina!